Другі страви : Хек з овочами, Запечені суші з крабовими паличками, Крила в соєво-медовому маринаді, Тефтелі з філе індика з булгуром, Філе мерлузи під помідором та сиром, Холодець з курочки, Паштет печінковий з яблуками, М'ясо "4 сира", Бублики фаршировані, Шашличок курячий, Лазанья, Відбивна куряча, Біфштекс з яйцем, Відбивна зі свинини, Голубці, Зрази картопляні з м'ясом, Котлета по-київськи, Жульєн курячий з грибами, Котлета гриль, Котлета куряча, Котлета парова куряча, Котлета свинна, Курочка в соусі теріякі, Люля кебаб зі свинини, Куряча грудка з сиром та помідором, М'ясо по-діжонськи, М'ясо по-королівськи, Пальчики з грибами, Крученики з сиром та шпинатом, Голубці ліниві, Тефтелі курячі, Печінковий торт, М'ясо по-французьки, Котлета рублена куряча, Філе мерлузи в клярі, Млинці з м'ясом курячим, Котлета рибна, Філе куряче панко, М'ясо по-мисливськи, М'ясо по-гавайськи, Шніцель курячий, Тефтелі з телятини з булгуром, Мітболи у вершковому соусі, Бризоль з курячим м'ясом, Запечені рулети скумбрії, Котлета індича, Котлета соковита